Friday, October 8, 2010

Yummmmy!

Ah, en ce vendredi matin, je vous présente quelque chose de super cute et succulent! Quelque chose pour bien débuter le weekend, comme on dit! Après avoir étudiée une classe de décoration de gâteau, Angie Dudley a eue la piqûre des desserts sucrés. C’est avec cette même passion qu’elle a débutée son blogue, Bakerella.

En observant la vague des boules de gâteau qui faisait rage dans le sud des États-Unis, elle a eue l’idée d’en fabriquer et de les mettre sur un bâton de suçon. Sa merveilleuse idée créative a attiré l’attention des médias à travers le pays, incluant la reine de la cuisine, Martha Stewart. Quelques apparitions TV plus tard, voilà que Mme Dudley a publiée un tout nouveau livre de recette dédié aux boules de gâteaux, “Cake Pop”.

Pour ceux qui sont en Californie aujourd’hui, elle fera une séance de signature au magasin Williams-Sonoma à 13h00 au 1470 Mount Diablo Blvd a Walnut Creek.

C’est un rendez-vous sucré à ne pas manquer!

-----------------------------------

Ah, on this Friday morning, I am presenting you something really cute and delicious! Something to start well the weekend, I shall say! After studying an introductory cake decorating class, Angie Dudley got the sweet desserts bug. It is with the same passion that she started her blog, Bakerella.

While noticing the rage of cake balls that was happening in the South a few years ago, she had the idea to do the same but add a lollypop stick to the ball. Her wonderful creative idea attracted attention from media around the country, including the kitchen queen, Martha Stewart. A few TV appearances later, Mrs. Dudley has now published a new recipe book dedicated to cake balls, “Cake Pop”.

For those who will be in California today, she will have a book signing session at Williams-Sonoma at 1 PM at 1470 Mount Diablo Blvd in Walnut Creek.

A sweet event not to be missed!





No comments:

Blog Archive