L’un de mes restaurants favoris (et le favori de plusieurs résidents du coin), le Shadowbrook, a récemment nomme leur nouveau chef: une femme, native de Santa Cruz, du nom d’Ashley Hosmer.
Chef Hosmer est une graduée du programme Cordon Bleu. Elle était la sous-chef au Shadowbrook après avoir travaillée pendant quelques temps à l’hotel St-Regis à Princeville, en Hawaii. Depuis que je vis à Santa Cruz et malgré l’économie chancellante, le restaurant Shadowbrook est toujours plein à craquer en soirée. Considéré comme étant l’un des restaurants les plus romantiques en ville, le Shadowbrook est renommé pour son service impeccable, la qualité de la nourriture ainsi que le site enchanteur du restaurant.
Toutes nos félicitations au chef Ashley pour sa promotion!
Source: http://www.examiner.com/wine-in-san-jose/capitola-s-renowned-shadowbrook-restaurant-announces-new-chef-and-special-wine-sale
--------------------------------------
One of my favorite restaurants (and the favorite of many locals), the Shadowbrook, recently nominated their new chef: a female, Santa Cruz native, called Ashley Hosmer.
Chef Hosmer is a graduate from the Cordon Bleu program. She was the sous-chef at the Shadowbrook after working for a while at the St. Regis Hotel in Princeville, Kauai, Hawaii. Of all the years I’ve been living in Santa Cruz and despite the bad economy, the restaurant is always packed to the roof. Considered as one of the most romantic restaurants in town, Shadowbrook is renowned for its impeccable service, excellent food and the magnificent location.
Congratulation to chef Ashley for her promotion!
Source: http://www.examiner.com/wine-in-san-jose/capitola-s-renowned-shadowbrook-restaurant-announces-new-chef-and-special-wine-sale
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Blog Archive
-
▼
2010
(354)
-
▼
August
(30)
- Courrir pour contrer l’alcoolisme / Running to hel...
- Appel aux artistes! / Artists Call!
- Petite lune à l'horizon / Tiny moon in the horizon
- Escaliers du Pinnacles / Pinnacles Stairs
- Téléphone cellulaire derrière les barreaux… / Cell...
- Enceinte et professionelle! / Pregnant and profess...
- Paresser dans un beau hamac / Goofing off in a nic...
- Goodbye Marty!
- Cerf-volant! / Kite!
- De retour en Californie! / Back to California!
- Goodbye Hans!
- Nouvelle chef à Santa Cruz / New Chef in Santa Cruz
- Xavier Rudd
- Garder sa jeunesse! / Keep your youth!
- Une faim de loup! / Hungry like a wolf!
- Livraison à la maison / Home Delivery
- Plus de DNA test, après tout… / No DNA test, after...
- Un autre talent de SJSU! / Another SJSU Talent!
- Vendredi 13! / Friday the 13th!
- Surfing USA
- Robocops!
- Rester amies! / Remaining friends!
- Cabrillo Festival of Contemporary Music 2010
- Laisser aller… / Letting go…
- Goodbye Rusty!
- Un peu de jazz? / A little bit of jazz?
- Combiner l’art et la technologie / Art and Technol...
- Créatures sauvages / Wild Critters
- Buck’s
- Chelsea Clinton a dit: “Je le veux!” / “I do” for ...
-
▼
August
(30)
1 comment:
congrutilation ashey hosmer for being choosen to be a chef of a very fumous restaurant in santa cruss -shadowbrook- i wish one day i can have a romantic dinner there -as nathalie said is a very fumous place in snata cruss .....
good luck and happy career ashey
mostafa
from morocco
Post a Comment