Saturday, October 23, 2010

Crabbing

Un de mes plus grands plaisirs au niveau des fruits de mer est de manger du crabe. Quand vient la saison, c’est le festin à la maison. On installe des dizaines de feuilles de papiers journaux sur la table et mangeons notre crabe à la bonne franquette, comme le ferait tout bon célibataire.

Habituellement, les gens achètent leur crabe au marché. Mais si vous êtes dans le coin de San Francisco, il faut vous rendre à Fort Point, tout près du Golden Gate Bridge. On vous donne la chance de capturer votre propre crabe dans l’océan Pacifique. On vous donne tout l’équipement et entrainement nécessaire pour poursuivre votre expédition et ensuite, on vous alloue deux heures pour attraper votre beau crabe rouge. Cet offre n’est valide que jusqu’à la fin du mois d’octobre à toute les deux samedis.

Et vous savez quoi? Le tout est gratuit!

-----------------------------------

One of my greatest pleasures about seafood is to eat crab. When the season comes, it is a feast at the house. We lay down dozens of newspaper sheet and we casually eat our crab, like any decent bachelor would.

Usually, people buy their crab at the market. But if you are in the San Francisco area, you should head to Fort Point, near the Golden Gate Bridge. We give you the opportunity to capture your own crab in the Pacific ocean. We provide you the equipment and necessary equipment to pursue your goal and then, you are allowed two hours to catch your nice red crab. This offer is only valid until the end of October, every other Saturday.

An you know what? Everything is being free!

2 comments:

Unknown said...

excellent way of expression.

Nathalie St-Pierre Roths said...

Yes, sometimes nothing better than catching/picking your own food. The pleasure of eating it is double. :-)

Thanks for your comment.

Blog Archive